♥Red Carpet Forum♥
Dobrodosli na Red Carpet forum..
postavite avatar..
predstavite se..
i uzivajte na 4umu..!Smile))

ako vam nesto nije jasno slobodno pitajte admine...!
Admin Team
♥Red Carpet Forum♥

Dobrodosli na forum o poznatim licnostima...sve poznate licnosti na jednom mestu.. :)


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

\|sinosis|\

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 |sinosis| taj Uto Okt 06 2009, 12:22

Adriana Lima

avatar
Glavni AdminMarijana Montiel je mlada i prelepa poslovna žena koja je na čelu firme 'ANĐELI', poslovne avio-kompanije koju je osnovao njen otac. Ona je veoma vešta i sposobna na poslu, dok je njen privatan život kompletno različita priča, jer neće znati da zaštiti ono do čega joj je najviše stalo: njen sopstveni brak.
Od prvog trenutka kada ga je ugledala beznadežno se zaljubila u Daniela Montiela, lepog, brilijantnog arhitektu, i ušla sa njim u strasnu, romantičnu vezu koja je rezultirala rođenjem ljupke Adrijane, deteta za koje niti jedan od njih dvoje nisu bili spremni, i koje je bilo razlog njihovog brzopletog venčanja, samo da bi spasli ugled porodice Andrade.
U početku bjihov brak je bio srećan – Marijana je imala totalno poverenje u njenog muža, i pomagala mu da razvijaju njihovu firmu. Ali Danijel je to iskoristio da bi sebe izdigao u karijeri, i nastavio da živi svoj život kao da je još uvek traženi neženja. Sara, Marjanina ljupka i seksi rođaka, zavidna žena po prirodi, koja je oduvek želela da bude u centru pažnje porodice, iskoristila je takvu situaciju. Danijel postaje njena ćudljiva želja ne bi li dokazala kako može da preotme od svoje rođake ono do čeka joj je najviše bilo stalo – taj izazov malo po malo prerasta u njenu opsesiju, sve dok ne uspe da se uvuče u njegov krevet i postane njegova ljubavnica.

Uloge:


ANA LUCÍA MONCADA "ANALÍA"
Elizabeth Gutiérrez


Prelepa mlad devojka sa teškom životnom situacijom. Radila je kao prostitutka, igračica i ubija za montanu. Ali prava, Ana Moncada je jednostavna devojka, mirna koja je upoznala Johnnyja Loba, njenu veliku ljubav. Kada Montana ubija njenog dečka, Ana postaje Analia, i odlučuje da osveti njegovu smrt, postajući tajni agent u policiji, sa ciljem da jednom zauvek uništi Monatnu.


DANIEL MONTIEL
Martín Karpan


Muškarac koji živi lagodnim životom, nepopravljivi ženskaroš, ali zbog ovoga ne prestaje da bude, dobar i plemenit muškarac, prijatan prema svima. Radi kao stalni arhitekta u kompaniji Angel's gde upoznaje Marianu. Neplanirana trudnoća ih spaja u brak koji se nije trebao ostvariti. Mariana i Daniel su morali da se venčaju i tako održe ugled porodice Andrade. Posle automobilske nesreće gde gine Mariana, Daniel počinje da se menja i da oseća krivicu za njenu smrt jer je saznala da je vara sa njenom rođakom Sarom. Zaljubiće se u Anu, ne sumnjajući da je ona ustvari Mariana.


MARIANA ANDRADE
Gaby Espino


Mariana je prelepa, dobra i plemenita mlada žena. Inteligentna i uvek spremna da pomogne svima. Dobar profesionalac, koja uspešno radi u porodičnoj avio-kompaniji, kojoj je potpuno posvećena. Predstavlja mešavinu dobrote i istrajnosti. Iako deluje da ima sve u životu, ona je nesreća u braku sa Danielom, i oseća da se sve više i više udaljuju. Dobra je majka njihovoj ćerkici Adriani, koju voli celom dušom, yi posvećuje joj ono malo slobodnog vremena što ima. Mariana nije uspela da napravi balans između braka i karijere i zato njen braka zapada u krizu.


SARA ANDRADE
Maritza Rodríguez


Senzualna i ambiciozna devojka, koja je spremna na sve ne bi li došla do cilja. Za nju je čar života alkohol, sloboda, muškarci i novacž. Hoće da vlada celom firmom. Ume da se uvuće u svaki posao u firmi, jer je dobra sa pregovorima. Sarita je manipulator i egoista, i kasnije postaje opasna, jer se uključuje u pranje novca. U ranom detinjstvu je izazvala smrt mlađe sestre. To ostavlja pečat na njoj, jer se u dubini duše oseća kao ubica. Upušta se u strastvenu vezu sa Danielom, ne mareći što je on muž njene rođake.


ISABEL MARTÍNEZ
Karla Monroig


Isabel je zaposlena u firmi, a i najbolja je prijateljica Mariane. Vesela je i zabavna. Nerazdvojna je bila sa Marianom i krivo joj je zbog svega što joj se dešava. Isabel nema dlake na jeziku, kaže sve što misli. Simpatična je i ljubazna. Praktično je duša kompanije. Pokušaće da razotkrije Sarine mutne poslove.


DR. ARMANDO RIVERA
Daniel Lugo


Poznati biologičar čija dela predstavljaju najnovija čuda medicine. Potpuno posvećen svojoj profesiji. Ekspert je u oblasti kloniranja, ali su mu ta dela nepriznata. Kada iz stravišne nesreće izvuče izgorelo žensko telo i jednu sliku, nju pretvara u ženu sa slike. Ta devojka Ana, je ustvari Mariana. Kasnije shvata svoju najveću grešku. Zaljubljuje se u Anu, ali mu ta ljubav neće biti uzvraćena. Ima tajnu iz prošlosti koja ga vezuje sa kriminalcem Rickyjem Montanom.


ROBERTO MÉNDEZ
Jorge Consejo


Mladi doktor koji je odlučio da se posveti najboljem biologičaru Armandu Riveri. Roberto postaje njegov asistent i kreće sa njim da proučava neistražene delove medicine. Potpuno mu se posvećuje, i smatra ga za oca. Biće mu krivo kada shvati da se doktor zaljubio u Anu, i da kreće da pravi grešeke.


RICKY MONTANA
Gabriel Porras


Montana je šef mafije u Los Anđelesu. Hladne je krvi. Ima čvrst karakter koji mu dozvoljava da radi šta hoće, bez osećaja krivice. Montana ume da uđe u psihu onog koga želi. Najopasnije bande grada rade za njega. Drži poznati klub u gradu u kome radi Analia, kojom postaje opsednut. Radi razne mutne poslove, a nekad mu se priključi i Sara. Kada Analia nestane iz njegovog života, pokušaće na sve načine da je vrati.


CRISTÓBAL COLÓN
Pedro Moreno


Pravedan muškarac, koji radi kao detektiv. Želi da pronađe Analiju i da skupi dokaze protiv Rickyja Montane. Zaljubljuje se u Camilu, ali smatra da nije pravi čovek za nju, jer ima previše komplikovan život.CARMEN REYES DE ANDRADE
Zully Montero


Žena čvrtog karaktera, koja je navikla da upravlja celom kućom i životom ostalih. Želi da bude u glavna u svemu. Brine se o svom mužu Ernestu koji je lošeg zdravlja, a u isto vreme se brine o svojoj unuci jedinici Adriani, koju obožava. Ne sumnja da Ernesto krije ogromnu tajnu od nje. Kada njena ćerka Mariana gine, biva slomljena. Smatra da bi za Daniela idelana bila Sara.


CAMILA MONCADA
Ximena Duque


Camila je Analijina mlađa sestra, koja studira medicinu. Kada je Analia napustila nju i njenu maju, bila je uništena. Posle par godina ona odlučuje da je pronađe. Postaje igračica u baru Rickyja Montane, gde je i Analia radila i kreće da skuplja informacije. Cristobal i Miguel postaju njeni udvarači i naći će se pred ogromnom dilemom koja će zahtevati da odabere jednog.


MIGUEL ANDRADE
Alejandro Chaban


Dobar mladić, ali ga je ulica pokvarila. On je izgubljeni sin Ernesta Andradea, koji ga nikad nije priznao. To u njemu izaziva ogroman bes. Postaje član ulične bande i ljubavnik Chanique, ali se zaljubljuje u Camilu.
----------------------------------------------
Pogledaj profil korisnika http://redcarpet.forumsr.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu